- TELECOMMERCE NIEUWS -

14000-nummer binnen handbereik voor Almere

jorritsmaInwoners van de gemeente Almere kunnen vanaf aanstaande maandag het nummer 14036 bellen voor alle vragen aan de gemeente. Burgemeester Annamarie Jorritsma geeft op 29 maart officieel de aftrap door het ondertekenen van het Antwoord-convenant.

Het Klant Contact Centrum van de gemeente Almere neemt straks alle vragen die via het centrale nummer binnenkomen voor haar rekening. Indien er toch sprake is van een zeer specialistische vraag, dan pakt een medewerker van de backoffice de kwestie op. Burgers hoeven vanaf volgende week dus geen rekening meer te houden met afwijkende openingstijden van de diverse afdelingen; 14036 is voor alle vragen bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

De gemeente Almere staat al langer bekend als een vooruitstrevende gemeente inzake het klantcontact. Zo introduceerde zij in april 2009 als eerste gemeente een virtuele agent op diens website en gaf zij in november nog de dienstverlening richting burger te willen verbeteren. Klik ook hier voor een overzicht van de andere Nederlandse gemeenten die reeds over een 14000-nummer beschikken.

24-03-2010 om 10:36 uur | Geen reacties
reacties
  • Er zijn nog geen berichten geplaatst.
reageren
Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Verificatie:
I.v.m. automatische plaatsingen, vragen wij u om bovenstaande verificatiecode in te vullen
 
 

Gerelateerde artikelen:


nieuwsarchief